Stressbehandling

Akupunktur har en gavnlig virkning på stress og på de relaterede symptomer, som stress kan udløse - symptomer som søvnforstyrrelser, uro i kroppen, hukommelsesvanskeligheder, nedsat koncentrationsevne og manglende overblik og manglende energi og overskud.

Forskning viser, at akupunkturbehandling kombineret med psykologsamtaler giver mindre angst og depressionstendens. Personer, der modtager akupunktur under et stressforløb, oplever at komme sig hurtigere og bliver bedre til at håndtere stress i hverdagen. Det skyldes bl.a. at akupunkturen frigiver stoffer i kroppen, som virker beroligende, bedrer immunsystemet og giver mere overskud og energi.

I behandlingen spørges der ind til søvn, smerter, hvordan din dagligdag ser ud, hvordan dit arbejdsliv er, får du motioneret, dine kostvaner, får du de rigtige vitaminer og mineraler. Alt dette ligger til grund for den behandlingsplan, vi lægger for dig og grundlaget for at komme omkring årsagen til din stress og ikke kun symptomet stress.

Antallet af behandlinger varierer meget, alt efter hvor længe du har haft stress, hvordan du reagerer på behandlingen, og hvor meget du selv er i stand til ændre i din hverdag.