Kosmetisk ansigtsakupunktur

Kosmetisk ansigtsakupunktur er det nyeste inden for skønhedsbehandling i USA og England og benyttes af tidens store Hollywood stjerner som et naturligt skønhedsmiddel. Kosmetisk ansigtsakupunktur er en velkendt, ældgammel ansigtsløftningsteknik fra Kina og metoden, og er i dag populær som et naturligt alternativ til Restylane, Botox og plastiske operationer.

Ved kosmetisk ansigtsakupunktur sker det samme som ved klassisk akupunktur, at når nåle sættes i huden frigives energi og endorfiner. Samtidig øges blodgennemstrømningen, affaldsstoffer føres væk, produktion af nye celler som kollagen og elastin øges og giver ny næring til ansigtet. Der sættes gang i fysiologiske processer i hele kroppen og du vil opleve at din hud får et smuk og foryngende udseende. Du vil samtidig mærke en reaktion i hele kroppen med mere energi og overskud i hverdagen.

Fordele ved behandlingen:

  • du får en sund og levende hud
  • slappe ansigtsmuskler aktiveres
  • arvæv og rynker mindskes
  • øjenlåg og hængende mundvige løftes
  • afhjælper hudproblematikker som akne og eksem
  • letter hævelser og poser under øjnene
  • bevarer din naturlige mimik
  • porer i huden tætnes
  • giver energi og glød til ansigtet
  • afspænder og afstresser huden

 

Hvordan foregår behandlingen

I behandlingen bruges udelukkende produkter fra Nordic Amber, som er økologisk baseret og indeholder anti-age ingredienser. Produkterne understøtter den forskønnede kosmetiske behandling, er nemme at bruge og kan købes i klinikken.

Behandlingen består af afrensning af huden med efterfølgende scrubmaske til at fjerne døde hudceller og snavs. Du får ansigtsakupunktur som aktiverer slappe muskler og afspænder spændte muskler kombineret med kropsakupunktur. Efterfølgende får du en afslappende ansigtsmassage med den skønne Dalens Olie. Herefter lægges små fine intradermale nåle i ansigtet og ovenpå lægges en maske. Masken kan være en kollagen maske med C- og E-vitaminer med anti-age virkning eller en aloe vera maske til sensibel og irriteret hud. Ingredienserne i masken trænger ned i huden og understøtter produktionen af kollagen og elastin. Nålene sættes direkte i rynker og arvæv og løsner og knuser det nedbudne væv. Behandlingen afsluttes med en lækker anti-age serum og anti-age dagcreme og øjencreme fra Nordic Amber.

Behandlingen tager ca. 1½ time og du lægger med varme og tæpper under behandlingen. Du vil efter behandlingen føle dig afslappet og træt. Det er vigtigt, at du drikker meget vand efterfølgende, da behandlingen sætter gang i de fysiologiske processer i både krop og ansigt.

Du vil se en effekt allerede efter første behandling med mere glød og liv i ansigtet. Huden er friskere at se på og den mulige grå og gustne farve er væk.

Efter 4-6 behandlinger vil rynker og linjer blive synligt mindre, porerne tætnes og dit ansigt får en smuk og levende glød. Det vil ofte være nødvendig med vedligeholdende behandling hver 6.-8. uge.

Det blivende resultat afhænger også af hvordan du selv passer på din hud både med kosmetiske produkter og din kost og livsstil. Bruger du ansigts cremer til at reducere rynker og plejer huden i forvejen, vil du opleve en bedre effekt af disse, når du får ansigtsakupunktur.

Der tages før- og efterbilleder, så du kan se forskellen.