Priser

Klinikken er privatejet og modtager ikke tilskud fra den offentlige sygesikring. Som patient betyder det, at der ikke ydes offentligt tilskud til behandling i klinikken. Er du medlem af Sygeforsikring Danmark, ydes der tilskud til behandlingen. Flere forsikrings-og pensionsselskaber dækker behandlinger udført hos Kronow Klinik. Jeg er medlem af Danske Fysioterapeuter og Danske Akupunktører og er RAB-registreret akupunktør.

Her er der fokus på kvalitet, god tid og en særlig kundeservice.
Jeg gør alt for, at der bliver taget godt hånd om dig og den problemstilling, du kommer med.

Priserne er vejledende pr. 1/8-22

Kombineret Behandling 60-90 min

  • Første Behandling kr. 700,-
  • Efterfølgende Behandling kr. 600,-
  • Kort Behandling 30 min. kr. 450,


    Laser Behandling

  • Behandling kr. 450,-

Scalp akupunktur (75-90 min.)

  • Behandling kr. 800,- 

Kosmetisk ansigtsakupunktur (75-120 min.)

  • Behandling kr. 850,- 

Medbring venligst eget lagen til behandling.
Der kan lejes et lagen for kr. 25,-

Afbud senest kl. 8.00 på behandlingsdagen på SMS eller telefonsvarer på 22898191. Senere afbud faktureres 400 kr.

Tilskud til fysioterapi ved “Danmark”
Kr. 133,-/Kr. 88,-  
Tilskud til akupunktur ved “Danmark”
Kr. 115,-/
Kr. 75,-  

Sundhedsforsikringsselskaber og pensionsselskaber
Klinikken samarbejder bl.a. med Danica, Scandia, Pensam, Top Danmark, PFA, Dansk Sundhedsforsikring og Mølholm Forsikring m.fl. Hvis dit selskab ikke er nævnt, så ring alligevel for spørgsmål – måske dækker dit selskab.   

Jeg ser frem til, at modtage dig i klinikken.
Charlotte Bay Kronow, indehaver

 

“Efter en lille blodprop i hjernen, havde jeg problemer med at køre tungen rundt i munden og fjerne madrester, når jeg havde spist. Jeg havde også problemer med mit venstre øje, som ikke flyttede sig. Jeg havde svært ved at fokusere, og jeg havde til tider dobbeltsyn. Jeg kunne ikke læse, se fjernsyn, gå tur eller handle uden at blive svimmel og få kvalme. Lægen kunne ikke gøre mere end den behandling, jeg allerede fik, så jeg kontaktede Kronow Klinik og efter blot 6 behandlinger med scalp akupunktur er mit dobbeltsyn næsten forsvundet.
Jeg føler, jeg har fået mit liv igen”.

Lone Gammelgaard

“At blive behandlet mod hedeture/overgangsalderen af Charlotte, er det bedste jeg har gjort for mig selv i år. Jeg er symptomfri – og som bonus oveni har Charlotte også behandlet min hånd/håndled og tennisalbue. Charlotte tænker altid “ud af boksen” for at finde de bedste løsninger for mig som patient. Både med behandlinger samt naturmedicin. Hun er en faglig kompetent behandler med en dejlig personlighed”. 

Lone Lindhom

“Jeg blev ramt af en blodprop i hjernen som bl.a. gav mig en venstresidet hovedpine. Det med nåle i hovedbunden var ikke lige mig, da den i forvejen var øm, men Charlotte fik mig
heldigvis overtalt til at prøve, og det takker jeg hende for i dag. Jeg fik tre behandlinger med scalp akupunktur, og det gjorde mig til et helt menneske igen.

Da den blodprops relaterede hovedpine forsvandt, kom smilet tilbage, og
smilet er der stadig :-)”

Anette Hellwig Nielsen