Fysioterapi – effektiv behandling af smerter og skader

Fysioterapi er en samlet betegnelse for behandlingsmetoder og aktiviteter, som får dig til fungerer på bedst mulige måde. Fysioterapi tager udgangspunkt i en sundhedsfremmende tilgang til behandling og forebyggelse af lidelser i kroppen. Det betyder, at når du får behandling i klinikken, vil der være fokus på det hele menneske, sammenhængen mellem krop og psyke og de livsbetingelser, du kommer med i din rygsæk. Alt sammen med henblik på at din livskvalitet øges – og at du kommer af med dine smerter eller din skade.

Min mangeårige erfaring som fysioterapeut gør, at jeg igennem årene har uddannet mig videre og derfor kan tilbyde flere forskellige behandlingsmetoder, for at hjælpe dig bedst mulig.

Her er der altid god tid til dig

Første gang i klinikken er der et uddybende interview sammen med en grundig undersøgelse af din problemstilling. Interviewdel og undersøgelsen er vigtig for at afdække hvor og hvorfor, du har dine smerter, da det kan skyldes andre faktorer, at du netop har den udfordring i din krop. Sammen aftaler vi et behandlingsforløb, og du vil få en viden og forståelse for, hvorfor du har ondt og hvad du selv kan gøre.

I behandlingsforløbet kan du, hvis det vurderes relevant, få lagt et træningsprogram specifikt gående på at afhjælpe din skade eller dine smerter. Det kan også være vejledning i den rette træning og træningsmængde. Du kan muligvis også have behov for en snak omkring hjælpemidler og støttebandager. Af behandlingsmetoder bruger jeg manuel vævsbehandling, akupunktur, laserbehandling, kinesio tape og neuromuskulær el stimulering, vejledning i vitaminer og mineraler m.m.