Få lavet en arbejdspladsvurdering (APV)

D. 1. april 2019
Tak til PATENTGRUPPEN i Aarhus for en dejlig dag på deres arbejdsplads. Jeg var så heldig at blive inviteret indenfor og fik lov til at gennemgå hver enkelt medarbejders arbejdsplads.

At indrette en skærm arbejdsplads vil altid være et kompromis, da flere faktorer skal passe sammen: stolen, bordet, din skærm og mus og ikke mindst DIG. Alle skærm arbejdspladser er individuelle og du bruger mange timer på lige netop denne plads, så det er en god investering at få tjekket om DIN ARBEJDSPLADS passer dig. Jeg tager rundt i landet og laver arbejdspladsvurderinger (APV) og hjælper virksomheder og medarbejdere med at indrette og justere deres arbejdspladser og arbejdsfunktioner med henblik på at forebygge og afhjælpe arbejdsrelaterede smerter og nedslidning. At investere i dine medarbejders trivsel og fysik, betaler sig på den lange bane.

Akupunktur er effektiv i stressbehandling

Akupunktur har en gavnlig virkning på stress og på de relaterede symptomer, som stress kan udløse. Symptomer som søvnforstyrrelser, uro i kroppen, hukommelsesvanskeligheder, nedsat koncentrationsevne og manglende overblik, energi og overskud.

Forskning viser, at akupunkturbehandling kombineret med psykologsamtaler giver mindre angst og depressionstendens. Personer, der modtager akupunktur under et stressforløb, oplever at komme sig hurtigere og bliver bedre til at håndtere stress i hverdagen. Det skyldes bl.a. at akupunkturen frigiver stoffer i kroppen, som virker beroligende, bedrer immunsystemet og giver mere overskud og energi.

 

Smuk med Dalens Olie

Dalens Olie er en helt fantastisk lækker olie til krop og ansigt. Hovedingredienserne i olien er jordnøddeolie, olivenolie, rosenvand og lanolin som er fedtet fra fårenes uld. Om det er lanolinens helende egenskaber, der gør denne olie helt unik skal være usagt. Faktum er at olien hjælper på tør hud, eksem, revner i huden, hudirritationer, acne, psoriasis og er eminent til afsminkning af ansigtet. Når du bruger olien til ansigtet og den udsatte hud på halsen, beskytter du huden og samtidig får huden en ensartet glød som virker foryngende. Her i familien har vi altid en flaske Dalens Olie stående i brusekabinen. Når du er færdig med badet og huden stadig er fugtig, smører du olien på kroppen. Du skal ikke bruge for meget, da olien er drøj og trænger godt ind i huden. Hele familien bruger olien – både børn og voksne – uden problemer. Vi bruger olien i stedet for en bodylotion, men du kan også bruge en bodylotion efterfølgende ovenpå olien.  

Nordic Amber 

Her får du en hudplejeserie, hvor der er lagt vægt på at bruge økologiske baserede ingredienser uden kemi og tilsætningsstoffer. Hovedingredienserne i serien er Rav og Kaviar med effektive antioxidanter som genopbygger og gennemfugter huden. Noget helt specielt er, at i stedet for vand bruges Aloe Vera, som virker anti-inflammatorisk og helende på huden. For min sarte hud, som ikke tåler parfume, er den her serie et ”must have” på badeværelset, og jeg mærker med det samme, hvis jeg springer over med at bruge produkterne i en periode. Min hud bliver tør, virker ujævn og har tendens til smule rødlig farve. Så jeg springer selvfølgelig ikke over!

Jeg er vild med at serien slår på konceptet med ”keep it simple” og i hverdagen gør det ikke noget, at jeg på den konto sparer lidt tid. Med kun 3 produkter har du alt til rens og pleje af ansigt og hals. Tag et kig på PRODUKTERNE og læs mere om Nordic Amber-serien.